Friday, 21 November 2014

Posted by nur syahirah | File under :


Assalamualaikum wbt...
hari ini kita cerita tentang herb-lax untuk pelangsingan...

PERBEZAAN SHAKLEE...

Ramuan asas produk ini tediri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat.. Ia mengandungi 9 herba semulajadi : alfalfa leaves , senna leaves , anise seed , blue malva flower , buckhorn bark , licorice root , rhubarb root , fennel seed dan culver's root.. Sifatnya yang menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang..

FUNGSI HERB-LAX..


  1.  Pembersihan najis yang tersekat..
  2.  Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita..
  3. Membantu masalah sembelit..
  4. Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengambilkan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement ) dan secara langsungnya membantu masalah sembelit..
  5. Mengempiskan perut..
  6. Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.. Sesuai diambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas , sebagai minuman teh herba..
NOTA :-

Mereka yang mempunyai sistem penghadaman yang lemah akan mengalami cirit-birit pada peringkat awal pengambilan.. Manakala dibawah kondisi normal , herb-lax menampakkan kesan tempoh 8-12 jam selepas pengambilan..

Mereka yang mengalami masalah sembelit yang serius boleh meningkatkan dos pengambilan kepada 5-8 biji dan boleh kembali kepada dos biasa setelah proses / pembuangan kembali normal..

0 comments:

Post a Comment